(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2012)
Autorul se concentrează pe semnificația și importanța educației spirituale și morale a fiecărui individ, care este într-adevăr o cultivare a spiritului, ce ne ajută să ne formăm un anumit sistem valoric spiritual, etic și estetic. În aspirația noastră spre perfecțiune ne raportăm la Dumnezeu, ființă divină.