(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2012)
În acest articol, autorul menționează contribuția savanților români basarabeni la înființarea ASTRA (Asociația Transilvană pentru Literatura Română și Cultura Poporului Român), rolul și opera prodigioasă a episcopilor Visarion Puiu, Episcopia Bălți-Hotin, și Dimitrie Erhan, Episcopia Cetății Albe de Ismail, contribuția bisericească alături de ASTRA la îmbunătățirea vieții cultural-artistice a Basarabiei interbelice.