(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2012)
Autorul prezintă informații prețioase despre soarta neliniștită a lui Chiril Sberea deputatul Sfatul Țării, originar din satul Slobozia, județul Cahul, România. Activitatea sa este analizată în contextul evenimentelor care au avut loc în Basarabia în anii 1917-1918.