(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2012)
Articolul prezintă expoziția „Holocaust necunoscut”, care a fost deschisă în spațiile bibliotecii în perioada 17 mai - 1 iulie. Expoziția a fost dedicată Holocaustului romilor în cel de-al Doilea Război Mondial.