(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2012)
Conform tradiției, pe 23 aprilie are loc Ziua Bibliotecarului în RM Gala Premiilor LAM. În acest an au fost prezentate rezultatele concursurilor naționale „Cel mai bun bibliotecar al anului 2011” și „Cele mai reușite lucrări în domeniul Biblioteconomiei și Științelor Informării”. Diploma de Excelență „Cel mai bun bibliotecar al anului 2011”, ediția a XXI-a, a fost acordată doamnei Natalia Culicov, șefa Serviciului de Referințe Bibliografice. Biblioteca Universitară a primit 6 premii pentru cele 12 lucrări din cadrul concursului „Cele mai bune lucrări în domeniul Biblioteconomiei și Științelor Informării”.