(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2012)
Articolul prezintă activitatea de succes a editurii Oscar Print, începând cu anul 1993, odată cu înființarea acesteia. Autorul dezvăluie evenimentele editoriale demne de a fi cunoscute atât de profesioniștii, cât și de amatorii de istorie și artă națională.