(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2026)
Articolul prezintă aparițiile editoriale semnate de bibliotecarii Universității bălțene în anul 2012, evidențiind contribuțiile acestora la dezvoltarea activității științifice, bibliografice și informaționale. Publicațiile reflectă implicarea profesională a bibliotecarilor în cercetare, promovarea lecturii și valorificarea patrimoniului documentar universitar.