(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2026)
Posterul reflectă performanțele remarcabile obținute de bibliotecari în cadrul concursurilor naționale desfășurate în anul 2012, Sunt evidențiate premiile, mențiunile și diplomele obținute.