(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2026)
În anul 2012, angajații Bibliotecii Universitare (aproximativ 77% dintre aceștia fiind deținători ai gradelor) au organizat 3 conferințe, 4 ateliere de lucru pentru bibliotecarii școlari, liceeni și colegii din 16 raioane din nordul Moldovei și mun. Bălții, 11 seminarii și prelegeri publice, au participat la 40 de întâlniri profesionale cu 102 comunicări, au publicat 56 de lucrări (inclusiv 27 în format electronic și 14 materiale promoționale), 104 articole care promovează imaginea, creativitatea și ingeniozitatea celor mai fideli angajați.