(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2024)
Articolul prezintă secvențe din viața și activitatea renumitului actor de teatru și film, regizor Mihai Volontir, care a fost desemnat Cel mai bun actor al secolului XX, din cinematografia moldovenească.