(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2023)
Articolul prezintă informaţii despre seminarul artistico-didactic , Muzică, poezie, voce umană – multitudine de ipostaze”, consacrat tinerei poete şi interprete Laura Mogorean, studentă la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.