(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2023)
În articolul dat se relatează despre importanţa şi rostul rugăciunii în viaţa omului. Este precizată semnificaţia cuvântului rugăciunr, enumerate tipurile de rugăcuni şi prevederile așa-zisului Abecedar al vieții duhovnicești care trebuie să fie respectate de fiecare creștin.