(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2023)
Acest articol oferă informaţii despre formarea competenţelor profesionale ale personalului de specialitate din biblioteci, care poate ﬁ realizată şi prin educaţia informală, recunoscută ca unul dintre cele mai efective genuri de a dezvolta abilități de identiﬁcare, analiză şi valoriﬁcare a resurselor informaționale. În Biblioteca Ştiinţifică a USARB educaţia informală este prezentată printr-o gamă largă de evenimente, сare sporesc gradul de dezvoltare personală şi profesională a bibliotecarilor prin conţinutul lor educaţional, ştiinţific şi cultural.