(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Articolul este despre reproduceri ale celor mai reprezentative figuri din istoria României, Moldovei, Franței, SUA, Rusiei etc., pictate de pictori și maeștri anonimi. Picturile reprezintă diferite perioade ale istoriei.