(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Pe 15 mai 2014, la Hanul lui Manuc, a avut loc lansarea oficială a cărții „Portretul Regelui Carol al II-lea” de Narcis Dorin Ion, București, Editura Oscar Print, 2013.