(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2014)
Mircea Druc, politicianul și fostul prim-ministru al Republicii Moldova, a donat prin intermediul Fundației „Regina Elena” un lot de cărți din biblioteca personală adunată de-a lungul anilor. În cadrul bibliotecii s-a constituit colecția privată a lui Mircea Druc. Exemplarele colecției sunt îmbogățite cu ex-librisuri ale donatorilor. Colecția cuprinde 285 de documente despre filosofie, științe sociale, politică, economie, limbă, literatură, istorie. Cărțile și publicațiile periodice sunt în limbile română, engleză, franceză, latină, spaniolă. Biblioteca oferă acces la colecții în scopuri de studiu, cercetare, informare.