(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2021)
Articolul prezintă rezultatele online chestionarului Bibliotecarii școlarii în perioada pandemiei, care a inclus o serie de întrebări legate de activitatea acestor instituții în perioada pandemiei, serviciile pe care au reușit să le întrețină, modul în care au oferit acces la informații utilizatorilor, care au fost aspectele cele mai dificile și ce subiecte ar trebui studiate la următoarele întâlniri profesionale.