(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2021)
Repozitoriul digital e-LIS este un instrument strategic pentru a dezvolta abordări coerente şi coordonate privind captarea, identificarea, stocarea şi recuperarea conţinuturilor profesionale bibliotecare. În articol s-a acsat pe necesitatea documentării profesionale dintr-o sursă credibilă cu conţinuturi digitale relevante.