(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2018)
Biblioteca Ştiinţifică USARB - Centru Biblioteconomic Departamental a organizat la 27 aprilie 2018 Întrunirea profesională a bibliotecarilor din învăţământ din Nordul Republicii Moldova la care au participat 40 de specialişti - responsabili de activitatea bibliotecilor şcolare şi din învăţământul profesional tehnic din OLSDÎ, bibliotecari şcolari, de colegiu şi şcoli profesionale. În cadrul întrunirii au fost trecute în revistă importante evenimente profesionale, realizările CBD în 2017 şi perspectivele în anul 2018.