(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2018)
În Biblioteca Științifică USARB a fost promovată pentru a 11-a oară Săptămâna Internațională a Accesului Deschis la Informație. Bibliotecarii universitari au participat la această Săptămână oferind o gamă largă de activități și servicii cu acces deschis care au susținut tema „PROIECTAREA FUNDAMENTELOR ECHITABILE PENTRU CUNOAȘTERE DESCHISĂ”. 22 de bibliotecari au conectat peste 500 de utilizatori la acest eveniment: profesori, masteranzi, studenți. De Ziua Științei (24 octombrie), anunțată de Consorțiul REM, bibliotecarii au prezentat peste 100 de baze de date subscrise de USARB, inclusiv Cambridge Journals, Taylor & Francis, Web of Science, accesul la aceste resurse poate fi finanțat în cadrul proiectului „Modernizarea serviciilor de bibliotecă academică în Moldova”