(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2018)
În perioada 3-5 octombrie 2018, bibliotecarii SL USARB au participat la Ședința de management și Conferința finală a Proiectului „Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor în Armenia, Moldova şi Belarus prin dezvoltarea personalului bibliotecar şi reformarea bibliotecilor [LNSS]”, proiect dezvoltat în cadrul programului Erasmus + finanțat de Uniunea Europeană, care și-a desfășurat activitatea la Academia de Administrație Publică și Universitatea de Stat Alecu Russo Bălți. Participanții la eveniment au vizitat Târgul de Proiecte Erasmus +, implementat în USARB, au mers la Biblioteca Științifică USARB fiind condusă prin sediul bibliotecii de către directorul Elena Hărconiță Beneficiarii proiectului au semnat un Memorandum de Parteneriat și Cooperare în cadrul Consorțiului LNSS.