(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2018)
Ghidul include obiectivele, scopul, realizările, impactul şi durabilitatea Proiectului LNSS (15.10.2015 - 14.10.2018) în cadrul Programului ERASMUS+ Consolidarea capacităților în domeniul învățământului superior.