(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2019)
Articolul relatează despre întâlnirea profesională a bibliotecarilor din învățământul preuniversitar din Nordul Republicii Moldova, organizată de Biblioteca Științifică USARB, Centrul Biblioteconomic Departamental.