(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2020)
În articol este prezentată revista Biserica Basarabeană, apărută în 1942 la Bălți, Moldova. Conținutul revistei este despre diverși autori, titlurile interesante ale articolelor lor, dar și informații despre vizita Mareșalului Ion Antonescu în Basarabia, în special cea de la Bălți, în perioada 11-12 aprilie 1942.