(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Acest articol oferă informații despre viața și opera medicului și pedagogului italian Maria Montessori, o figură importantă în pedagogia reformistă la începutul secolului XX. Articolul conține descrierea unor volume ale marelui pedagog, care se regăsesc în colecțiile Bibliotecii Științifice a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți.