(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Articolul descrie expoziția aniversară, dedicată artistei plastice și criticului de artă Valentina Rusu-Ciobanu, care a fost organizată în luna octombrie 2020 în sala de lectură Științe psihopedagogice, naturii, reale. Arte a Bibliotecii Științifice a USARB.