The important achievements of the scientiﬁc library in 2020 (Confluenţe Bibliologice, 2020)
Acest articol prezintă cele mai importante realizări ale Bibliotecii Științifice a USARB în anul 2020. Activităţile ştiinţifice şi culturale în 2020 au avut drept scop satisfacerea necesităţile de documentare pentru studiu și cercetare ale utilizatorilor.
Keywords: information needs; information resources; information services; online information resources; infodocumentary programs