(untitled) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Maia Balan, directoarea Bibliotecii Publice din Biliceni Vechi, a realizat un interviu cu Ana Sofroni, fostă profesoară la Departamentul de Biblioteconomie al Universității de Stat din Chișinău. Din aceste interviuri aflăm că este interpretă a cântecelor religioase, autoarea culegerii de cântece religioase „Priviri de Lumină Divină”.