Apariţii editoriale noi semnate de bibliotecarii Universităţii bălţene în anul 2012 (Confluenţe Bibliologice, 2026)
Articolul prezintă aparițiile editoriale semnate de bibliotecarii Universității bălțene în anul 2012, evidențiind contribuțiile acestora la dezvoltarea activității științifice, bibliografice și informaționale. Publicațiile reflectă implicarea profesională a bibliotecarilor în cercetare, promovarea lecturii și valorificarea patrimoniului documentar universitar.