Cunoaşterea biblică a lumii se transmite din tată în ﬁu (Confluenţe Bibliologice, 2026)
Articolul este despre Biblie - Cartea cunoașterii și înțelepciunii, a profețiilor și a istoriei omenirii de la bun început. Biblia este cartea care ar trebui citită și studiată de fiecare ființă vie de pe pământ, căci din ea înveți cum să-ți folosești viața pentru a fi mântuit. Biblia poate fi considerată un Cod General al vieții umane.