Referinţe la Dicţionarul de termeni economici în 6 limbi (Confluenţe Bibliologice, 2013)
Dicționarul de termeni economici în 6 limbi este elaborat în Dicționarul Poliglot de Termeni ai Cercetării Științifice Internaționale din cadrul Proiectului.