Dicţionarul de termeni economici în 6 limbi (Confluenţe Bibliologice, 2013)
Dicționarul de termeni economici în 6 limbi este elaborat în Dicționarul Poliglot de Termeni ai Cercetării Științifice Internaționale din cadrul Proiectului. Cercetarea terminologică multilingvă a implicat munca mai multor specialiști, precum și utilizarea unor mijloace comune de investigare, realizate în cadrul unui proiect comun între instituții și cercetători din mai multe țări. Dicționarul este rezultatul colaborării a 21 de cercetători din patru universități pe parcursul ultimilor 2 ani. Acest dicționar include cei mai frecvenți termeni economici și cei mai necesari în relațiile economice internaționale, însumând terminologia în 6 limbi (română, rusă, engleză, franceză, germană, maguară/maghiară) utilizată pe scară largă în economie, în afaceri, în relațiile financiare și bancare din Europa.