Petru Eşanu – personalitate emblematică în muzica basarabeană (Confluenţe Bibliologice, 2013)
Aniversarea a 70 de ani de la nașterea lui Petru Eșanu este o nouă oportunitate de a aduce în discuție momentele importante (concerte, întâlniri, lucrări științifice) din viața și opera acestei personalități emblematice a muzicii basarabene.