Bibliomesager 2013, iunie-decembrie (Confluenţe Bibliologice, 2013)
Rubrica dată reflectă cele mai semnificative activităţi desfăşurate în cadrul Bibliotecii Ştiinţifice USARB în a doua jumătate a anului 2013.