Cărți care oferă bucuria victoriei (Confluenţe Bibliologice, 2013)
Articolul reflectă relația de lungă durată și colaborarea fructuoasă dintre autoare și Biblioteca Științifică a Universității „A. Russo” din Bălți. Textul evidențiază importanța bibliotecii ca spațiu de sprijin profesional, de promovare a lecturii și de păstrare a patrimoniului cultural local.