Cărţi de la editura Curtea Veche Publishing în colecţiile Bibliotecii Ştiinţifice a USARB (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Articolul prezintă informaţii despre Editura Curtea Veche Publishing, care este una dintre cele mai mari edituri din România, specializată în publicarea de cărți reprezentative ale literaturii române și universale. Prin intermediul acestor lucrări, utilizatorii bibliotecii vor avea ocazia să descopere biografiile membrilor familiei regale, în contextul social, politic și cultural în care aceștia au trăit, reprezintă o fereastră către istoria și identitatea națională. Editura Curtea Veche Publishing identifică pentru cititori colecții de business, literatură motivațională, educație financiară și socială, segmente pe care este lider de piață. În plus aceste documente sunt un instrument educațional eficient, care ajută la formarea unei identități culturale puternice.