Grigore Vieru în artă (Confluenţe Bibliologice, 2025)
În articol este descrisă expoziţia organizată în memoria marelui poet al neamului Grigore Vieru. localizată în sala de lectură Ştiinţe psihopedagogice, ale naturii, reale. Arte a Bibliotecii Ştiinţifice a USARB Expoziţia însumă cele mai reprezentative publicaţii din colecţiile Bibliotecii, în care se regăseşte atât chipul pictat al poetului, cât şi opera sa ilustrată de cei mai recunoscuţi pictori basarabeni şi români.