Studii brâncovenești (Confluenţe Bibliologice, 2023)
Lucrarea „Studii Brâncovenești”, autor Răzvan Theodorescu pune în lumină unele pasaje reprezentative ce reflectă domnia lui Constantin Brâncoveanu sub aspect istoric, cultural şi artistic. Este reliefată personalitatea lui Constantin Brâncoveanu, care este prezentă în arhitectura religioasă și rezidențială, în pictura murală.