Unele aspecte privind activitatea Muzeului eparhial din Ismail (Confluenţe Bibliologice, 2023)
În articol  sunt evocate momente  de creare a muzeului eparhial al Cetății Albe-Ismail, sunt expuse gânduri despre importanţa deschiderii unor astfel de muzee şi în alte localităţi ale ţării.