Faina Tlehuci a lăsat Oameni care îi urmează cauza și care îi păstrează vie memoria… (Confluenţe Bibliologice, 2023)
Articolul este consacrat Managerului Faina Tlehuci (1962-2001), nume simbolic în biblioteconomia Moldovei care a lăsat moștenire un splendid edificiu pentru Biblioteca Universității din Bălți.