Noi instrumente online utile de îmbunătățire a serviciilor pentru utilizatori BŞ a USARB (Confluenţe Bibliologice, 2023)
Articolul prezintă  informaţii despre instrumente online noi  utilizate în serviciile moderne de bibliotecă, utile pentru  pentru bibliotecarii cât şi pentru utilizatorii ei.