Parteneriat copil – familie – şcoală – societate (prezentare bibliograﬁcă) (Confluenţe Bibliologice, 2025)
În sala de lectură „Științe pedagogice, ale naturii, reale. Arte” a fost organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei o expoziție „Familia înainte de toate”. Articolul este o prezentare selectivă a documentelor din colecțiile Bibliotecii Științifice.