„Calea rusească: PRO ET CONTRA”: la cea de-a douăzecea aniversare a seriei de cărți (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Articolul este dedicat celei de-a 20-a aniversări a seriei de cărți „Calea Rusească: Pro și Contra”. Acesta examinează obiectivele editorilor și istoria publicației. Cea mai mare atenție este acordată celor trei cărți despre Bakhtin, un filosof de renume mondial, Lermontov, un celebru poet rus, și Cervantes, un strălucit scriitor spaniol. Autorul articolului vorbește despre designul exterior, cititorii, trăsăturile mentale și farmecul intelectual al seriei de cărți.