Medalion „Bibliotecari în timp şi spaţiu”. Samuel von Brukenthal (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Articolul prezintă activităteai lui Samuel von Brukenthal ca bibliotecar, evidențiind contribuțiile sale semnificative la dezvoltarea bibliotecii și la promovarea culturii și educației în Transilvania.