Medalion „Bibliotecari în timp şi spaţiu”. Calimah (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Calimah, un bibliotecar remarcabil din secolul III î.Hr., a fost responsabil pentru administrarea Bibliotecii din Alexandria, unde a introdus un sistem de catalogare avansat, recunoscut ca fiind primul catalog alfabetic de lucrări literare și științifice, fundament pentru dezvoltarea bibliotecii moderne.