Comunicat privind şedinţa de lucru a membrilor Filialei Biblioteci de Învăţămint din Nord (BIN) în contextul consolidării regionale ABRM (Confluenţe Bibliologice, 2014)
Bibliotecari din mediul academic, școlar, colegial și școli profesionale/tehnice, specialiști responsabili de activitatea bibliotecilor școlare din nordul Moldovei, au participat la întâlnirea „Bibliotecile Educaționale din Brunchul de Nord în contextul consolidării Asociației Regionale a Bibliotecarilor din Moldova”. Programul a inclus: proiectul regulamentului privind categoriile de premiere a personalului calificat din bibliotecile specializate, Raportul de activitate al Filialei BIN pentru anul 2013, programul pentru anul 2014, aprobarea Regulamentului, Statutul Filialei BIN, statistica sumară privind activitatea bibliotecilor școlare din Moldova în perioada 2011-2013, rezultatele studiului efectuat în biblioteca școlară către directorul departamentului de Viziune Educațională pentru studenții de licență.