Simpozionul de istorie şi civilizaţie bancară „Cristian Popişteanu”, Ediţia a XXII-a, Bucureşti, 7 mai 2014 (Confluenţe Bibliologice, 2014)
Simpozionul a fost dedicat lui Cristian Popișteanu, jurnalist și istoric, fiind adus un omagiu celor care l-au cunoscut și au lucrat cu el. Opiniile exprimate de cuvânt au stat sub semnul „mesei rotunde” moderate de Cristian Păunescu. Vorbitorii au subliniat complexitatea personajului lui Cristian Popișteanu, căruia i-au lăsat în urmă numeroase lucrări științifice și amintiri. Volumul reverențial realizat de Fundația Culturală Magazin Istoric a publicat peste 100 de amintiri, dedicații și semnături ale unor personalități naționale și internaționale.