Comunicat privind lucrările Colloquia Professorum, ediţia a V-a, cu genericul Tradiţie şi inovare în cercetarea ştiinţiﬁcă, Secţiunea: Biblioteca universitară în sistemul necesităţilor informaţionale ale studenţilor şi cadrelor didactice (Confluenţe Bibliologice, 2014)
Articol relateaza despre lucrarile Colloquia Professorum, ediţia a V-a, secţiunea Biblioteca universitară în sistemul necesităţilor informaţionale ale studenţilor și cadrelor didactice