Învăţămîntul economic la Bălţi a sărbătorit 20 de ani. Bibliotecarii au editat o nouă bibliograﬁe (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Bibliografia este un instrument de informare util pentru cei ce intenţionează să se documenteze asupra preocupărilor ştiinţifice ale universitarilor bălţeni. Bibliografia semnalează peste 800 de înregistrări bibliografice: monografii, studii, manuale, materiale didactice, articole teze de master care pun în evidenţă contribuţiile valoroase ale savanţilor-economişti bălţeni în edificarea învăţământului economic naţional.