Credinţa ortodoxă nu se pune la îndoială (Confluenţe Bibliologice, 2025)
Să ne rugăm neîncetat lui Dumnezeu și Maicii noastre și atunci vom avea neapărat mila lui Dumnezeu, căci rugăciunile stăruitoare sunt ascultate în Ceruri. Prin rugăciune sinceră, rostită din adâncul inimii, Îl rugăm pe DUMNEZEU să ne ajute să scăpăm de păcate. Autorul ne aduce o educație ortodoxă în stil popular, care se bazează pe învățătura credinței creștine ortodoxe. Autorul ne îndeamnă să primim cu inimă deschisă educația ortodoxă a părinților noștri, să fim receptivi la sfaturile legate de credință. Astfel, ne vom bucura de mila și binecuvântările lui Dumnezeu.